uw professional in overledenenverzorging

 

 

SF Pz

SF Postmortale zorgverlening is een onderneming met veel kennis en ervaring binnen de overledenenverzorging. Onze bedrijfsnaam zegt het eigenlijk al; wij verlenen zorg aan overledenen, waarbij de wensen van de nabestaanden en onze opdrachtgevers voor ons voorop staan. Is uw onderneming op zoek naar een professioneel, vakkundig en betrokken zorgteam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met een klein team, dat bestaat uit vaste gezichten.

Vast aanspreekpunt

Omdat onze onderneming bestaat uit een aantal professionals kunnen wij de lijnen kort houden en heeft u  bij ons altijd een vast aanspreekpunt. Wij staan voor respectvolle overledenenzorg, betrokken en medemenselijkheid. Wij bouwen met uw onderneming mee dankzij onze uitgebreide ervaring en bewezen vaardigheden. Al onze dienstverlening is conform keurmerk en ISO. Wilt u vertrouwde mensen om u heen? Wij willen u graag laten zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Tevens beheren wij een kisten depot, bekijk hier onze kisten collectie. Kist betrekking uit ons depot is net als al onze dienstverlening 24 uur per dag mogelijk.

Wilt u de zorg voor uw overledenen door SF Postmortale zorgverlening laten uitvoeren óf wilt u meer informatie over onze uitgebreide dienstverlening? Dan kunt u ons contactformulier invullen of contact met ons opnemen via 0545-224321.


Wij zijn u graag van dienst. 


Team SF Postmortale zorgverlening Bekijk hier onze privacy policy