uw professional in overledenenverzorging

 

Complexe zorg

Een overlijden kan onder alle denkbare omstandigheden plaatsvinden. Daarnaast kan een lichaam zo veranderen gedurende de opbaring, dat in sommige gevallen menswaardig afscheid nemen niet mogelijk lijkt. Door onze jarenlange expertise in complexe zorgverlening, is in zeer veel gevallen een afscheid toch mogelijk. Niets doen en geen zorg bieden is geen optie.

Onze medewerkers bieden zorg aan elke overledene. Hierbij kunt u denken aan; een beschadiging camoufleren met make-up of airbrush technieken, complexe gelaatsreconstructie of hoofdhaar reconstructie. Bij een situatie van ernstige verminking bekijken wij de opties om een lichaamsherkenning mogelijk te maken.  

Onze medewerkers zijn respectvol, vakkundig, werken oplossingsgericht en zetten zich in om nabestaanden te ondersteunen én de overledenen zorg te bieden, zodat afscheid nemen zo menswaardig mogelijk is.


Vraag ons of uw uitvaartverzorger naar de mogelijkheden


De zorg wordt geboden op locatie, mits er aan de vastgestelde ruimte-eisen wordt voldaan. Kan hier niet aan worden voldaan, dan geschiedt dit uitsluitend na telefonisch overleg met de medewerker van Postmortale zorgverlening.

Wilt u direct zorg aanvragen? Vul dan het zorgaanvraagformulier in en neem contact met ons op via 0545-224321. Wij zijn u zo spoedig mogelijk van dienst.